HABERLER
IGL 2018-2019 SEZONU BAŞLIYOR
geri >>
05/10/2018

Büyük heyacanla beklenen IGL 2018-2019 sezonuna merhaba diyoruz.

İstanbul Gelişim Ligi olarak 2018-2019 sezonuna minimum 7 Spor Salonu ile başlıyoruz. İstanbul’un Avrupa yakasında 5 ve Asya yakasında da 2 olan Spor Salonu sayılarımıza sezon içerisinde yenileri de ekleyeceğiz. Spor Salonlarının sayıları ile birlikte kalitesinin de artması, kolay ulaşılır lokasyonların olması en çok dikkat ettiğimiz detaylar oldu.
Geçtiğimiz sezon İstanbul dışından Bursa, Çatalca, Silivri, Çorlu gibi İstanbul’a yakın yerleşim yerlerinde takımların katılımını gerçekleştirdik. Bu sezon da Ankara’da gerçekleşecek olan Ankara Gelişim Ligi’nde derece alan takımlar ile Türkiye’nin Gelişim Ligi açısından şampiyonlarını bünyemizde görmek istiyoruz.
Ayrıca; 20 yıldır, Division 1 ve Division 2 şeklinde oynanan European Youth Baskeball League ile iş birliği yaparak Avrupa’dan Division 1’de Zalgiris ve CSKA gibi takımlar ile İstanbul Gelişim Ligi Kırmızı Grup şampiyon ve finalistini. Division 2’de Eurobasket Rome, Bayern Munich, USK Prague, BK NH Ostrava, KK Buducnost gibi takımlar ile de İstanbul Gelişim Ligi Mavi Grup şampiyon ve finalistini sezon sonunda İstanbul’da ağırlayıp belki de Avrupa Gelişim Ligi’nin ilk dörtlü finalini gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.
Kırmızı, Mavi ve Beyaz Ligler ile takımların kendileri seçerek katılacakları, denk takımlar ile maçlar yapacakları ligler hazırladık. Türkiye Basketbol Federasyonu, Hakem, Masa Görevlileri ve Gözlemcileri ve her salonda görevli 2 temsilcimiz ile İstanbul Gelişim Ligi’nde sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

KİTAPÇIĞI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ....

PUAN DURUMU
BİZİ TAKİP EDİN
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 | İstanbul Gelişim Ligi
design